Stucwerk door de beste stukadoor uit Utrecht

Wat kunnen wij voor u betekenen op gebied van stucwerk

Schouw-stucwerk nog beginnenSchouw-stucwerk door stukadoor gereed

Soorten stucwerk

Stucwerk heb je in veel verschillende soorten en maten. Hieronder vindt u een kleine greep van de soorten stucwerk die wij voor u kunnen verzorgen. Van glad stucwerk tot granol en sierlijsten wij kunnen het allemaal.

Traditioneel stucwerk

Onder traditioneel stucwerk verstaan wij glad stucwerk, pleisterwerk en raapwerk. Wij maken uw muren daarmee, behangklaar of sausklaar.  Uiteraard kunnen wij na het aanbrengen van traditioneel stucwerk ook het sausen voor u verzorgen.

Glad stucwerk, pleisteren of pleisterwerk

Glad stucwerk geeft een moderne uitstraling aan uw woning, zowel aan uw nieuwbouwwoning als een aan bestaande woning. Dit type stucwerk wordt ook wel pleisteren of pleisterwerk genoemd.

Bij glad stucwerk brengen wij een gipsgebonden laag pleisterwerk aan.  Meer over glad stucwerk of pleisterwerk >>.

Raapwerk

Raapwerk is het glad maken van ongelijke muren. Met raapwerk maken onze stukadoors uw scheve en onregelmatige muren of plafonds weer recht en haaks door het aanbrengen van verschillende diktes gipsmortel. Dit heet uitrapen. Meer over Raapwerk>>

Sierpleister

Sierpleister is een verzamelnaam voor stucwerk dat niet glad is. Er bestaan vele soorten sierpleister waaronder:

·         Spachtelputz

·         Granol

Meer over sierpleister  >>

Sierlijsten en ornamenten

Glad stucwerk biedt een mooie ondergrond voor het aanbrengen van sierlijsten en ornamenten. Wij zijn expert in het aanbrengen van sierlijsten en ornamenten. Meer over sierlijsten en ornamenten>>

Wat kost stucwerk

De prijs van stucwerk verschilt nogal. Zo is de soort stucwerk bepalend, maar ook het aantal vierkanten meters. Graag brengen wij dan ook een offerte op maat voor u uit, zodat u achteraf niet voor verrassingen komt te staan.

Bel 06 – 26 37 63 43 voor het maken van een afspraak voor een vrijblijvende offerte, of mail naar info@jvandervelden.nl.

 

Stucwerk, de voordelen

Stucwerk kent vele voordelen. Deze zijn uiteraard afhankelijk van het soort stucwerk dat u kiest. De voordelen per soort stucwerk, kunt u vinden op de pagina’s van de betreffende soorten stucwerk.

In het algemeen geldt:

  • Het zorgt voor meer woongenot.
  • De waarde van uw woning stijgt.
  • Goed gestucte muren bevorderen de thermische isolatie.
  • Goed gestucte muren zijn brandvertragend.

Goed stucwerk

Goed stucwerk is natuurlijk wat u wilt. Goed stucwerk is afhankelijk van een goede hechting, maar ook van de kwaliteit van de gebruikte materialen en van het vakmanschap van de stukadoor. JvanderVelden is een vakman in hart en nieren en met meer dan 20 jaar ervaring de expert op het gebied van kwaliteitsstucwerk.

 

Droogtijd stucwerk

Stucwerk heeft tijd nodig om te drogen. Het drogen van stucwerk mag niet te snel gaan, maar ook niet te langzaam. Stucwerk kan goed geleidelijk drogen bij een temperatuur van 22 graden Celsius.  Stucwerk heeft gemiddeld een droogtijd van ca 1mm per 24 uur nodig.

 

Welk soort stucwerk kiest u voor?

Onze stukadoors adviseren u graag over welk soort stucwerk het beste bij uw woning of bedrijfspand past. Heeft u zelf al een idee, maar wilt u graag meer weten over de diverse soorten stucwerk en wandafwerkingen? Onze stukadoor heeft alle kennis in huis om over elk soort stucwerk meer te te vertel. Voor een advies of offerte op maat: bel 06 – 26 37 63 43 voor het maken van een afspraak voor een vrijblijvende offerte, of mail naar info@jvandervelden.nl.

 

Stucwerk offerte

Graag brengen we een offerte voor u uit voor het aanbrengen van stucwerk. We komen graag bij u langs om de klus voor te bespreken, zodat we een offerte op maat voor u kunnen maken en er geen onverwachte kosten meer bij komen.

Bel 06 – 26 37 63 43 voor het maken van een afspraak voor een vrijblijvende offerte, of mail naar info@jvandervelden.nl.

Diverse wandafwerkingen

1
Sierpleister

Onze stukadoors zijn op de hoogte van de nieuwste technieken om elke vorm van sierpleister op een professionele manier aan te brengen op uw wanden en plafonds in elke gewenste kleur.
Naar sierpleister >

2
Spachtelputz

Spachtelputz kunnen we in elke gewenste kleur aanbrengen op uw wanden en plafonds. Spachtelputz kan in verschillende korreldiktes worden aangebracht dat zorgt voor een fijne of grove structuur.
Naar spachtelputz >

3
Pleisteren-stucen

PLEISTERWERK IS EEN STRAKKE AFWERKING VAN WAND OF PLAFOND WAARDOOR HET PLEISTERWERK DE IDEALE ONDERGROND IS VOOR HET AANBRENGEN VAN DIVERSE WANDAFWERKINGEN ZOALS SAUSWERK, SCHILDERWERK OF BEHANG.
Naar pleisteren >