Pleisterwerk

Pleisterwerk of glad stucwerk

Pleisterwerk is een ander woord voor glad stucwerk. Wanneer u uw wanden, muren of plafond wilt voorzien van een strakke afwerking, dan is pleisterwerk of stucwerk de oplossing. Pleisterwerk geeft in een nieuwbouw woning een moderne uitstraling. Maar ook in bijvoorbeeld een jarendertig woning zorgt pleisterwerk in combinatie met door onze stukadoor mooi aangebrachte sierlijsten of ornamenten voor de wenste uitstraling.

Wat is pleisterwerk

Bij pleisterwerk of glad stucwerk wordt een dunne gipslaag aangebracht op uw wanden. Met een pleisterspaan wordt deze gipslaag glad en egaal op uw muren verdeeld, zodat het zorgt voor een strakke uitstraling. Het gebruikte materiaal voor pleisterwerk wordt pleistergips genoemd. Pleisterwerk is dus het soort stukadoorswerk zonder structuur.

Soorten pleisterwerk

Traditioneel pleisterwerk geeft een gladde strakke afwerking. U kunt daarna de muren laten sausen of behangen. Na het aanbrengen van pleisterwerk is uw muur of plafond dus saus- of behangklaar.

Pleisterwerk is ideale ondergrond voor diverse wandafwerking

Pleisterwerk is een strakke afwerking van wand of plafond waardoor dit de ideale ondergrond is voor het aanbrengen van diverse wandafwerkingen zoals sauswerk, schilderwerk of behang.

Egaliseren met pleisterwerk

Uw ruwe wanden en plafonds egaliseren voor een moderne en stijlvolle uitstraling? Onze stukadoor brengt met professionele materialen het pleisterwerk enkele millimeters dik aan, zodat er een mooie egale wand of plafond ontstaat.

Wat kost pleisterwerk?

De prijs van pleisterwerk is afhankelijk van de kwaliteit van de ondergrond. Wanneer uw muren bijvoorbeeld  erg verschillen in dikke en structuur, zullen wij eerst raapwerk moeten verrichten.  Wij vinden het belangrijk dat u niet voor verrassingen komt te staan en daarom komen we graag bij u langs om uw muren en/ of plafond te bekijken, zodat we u kunnen adviseren en een offerte op maat kunnen uitbrengen.

Bel 06 - 26 37 63 43 voor het maken van een afspraak voor een vrijblijvende offerte, of mail naar info@jvandervelden.nl.