Voordeelpakket stucen inclusief sauzen of verfspuiten

Pak uw voordeel met ons combinatiepakket!
Stucen inclusief sauzen of latexspuiten (verfspuiten)

Bent u op zoek naar een stukadoor die uw wanden en plafonds na het stucen ook direct kan afwerken met latexspuiten (verfspuiten) of sauzen?

Dan bent u bij ons aan het goede adres. De vakmannen van Stucadoorsbedrijf  J. van der Velden uit Utrecht heeft jarenlang ervaring in het professioneel afwerken van uw wanden en plafonds d.m.v. sauzen of met latex spuitwerk.

Super gladde muren met latexspuiten of sauzen

Houdt u van hele strakke wanden en plafonds? Dan is professioneel latexspuiten of door de experts laten sauzen de perfecte oplossing. Onze vakmannen zorgen voor een super strakke en gladde afwerking.

Indien nodig zullen we eerst de wanden en plafonds glad stukadoren en daarna met de professionele verfspuit de latex aanbrengen of laten sauzen.

Pak uw voordeel met ons combinatiepakket stucen & verfspuiten of sauzen

Uiteraard bieden wij u onze diensten los van elkaar aan. Maar heeft u er al aan gedacht om na het stuken ons ook de wanden af te laten werken met latexspuiten (verfspuiten) of door middel van sauzen? Indien uw kiest voor ons combinatiepakket geniet u van een hoge korting. En? U hoeft zelf niet meer aan de slag met verf en een roller. U bespaart vele uren die u aan de inrichting van uw woning of bedrijfspand kunt besteden. Wel net zo makkelijk! U bent al druk genoeg.

Vrijblijvende offerte  voor stucen inclusief  sauzen of latexspuiten (verfspuiten)

Vraag vandaag nog een geheel vrijblijvende offerte aan voor ons actiepakket stucen &verfspuiten of sauzen-in- 1. Wenst u eerst telefonisch advies te ontvangen? Dat kan! U kunt ons bereiken op telefoonnummer 06 - 26 37 63 43.

De prijzen voor latex spuitwerk of sauzen zijn erg afhankelijk van uw wensen en welke soort spuitwerk u kiest. Daarom vindt u geen prijzen op onze website. Wij maken liever een voordelige offerte voor u op maat!

Wilt u alleen een vrijblijvende offerte ontvangen voor stukadoren? Of alleen voor verfspuiten? Dat kan uiteraard ook. Vraag hier direct aan.