Reviews

Schrijf nu zelf een review

Schrijf nu zelf een review op Google: Direct naar Google

 

Wat anderen zeggen over J. van der Velden:

"Wij zijn zeer tevreden met het werk van John en zijn collega. John is vriendelijk, komt zijn afspraken goed na en allerbelangrijkst levert superstrak stucwerk. Snel en keurig gewerkt. De schilders waar John mee samenwerk zijn ook echte vakmensen. Ons nieuwbouw huis ziet er prachtig uit. Een aanrader!"

Timo Wilbrink

 

"Uitstekend werk verricht in ons nieuwe appartement. Zowel bij grote oppervlakten als klein hoekjes."

Jos Berkers

 

"John heeft bij ons de woonkamer en keuken gestukt. Hij heeft echt keurig werk geleverd volgens de afspraken die we hebben gemaakt. Hij is vriendelijk in de omgang, maar ook de mensen met wie hij werkt (in ons geval een tweede man die mee kwam en de schilder die later kwam) zijn erg vriendelijk.
Het werken doen ze hard en netjes. Het was binnenkomen en meteen aan de slag (en niet tig keer pauze, maar gewoon doorgaan). We hebben ruim een jaar geleden een stuker over de vloer gehad die twee kleinere kamers te doen had, maar die heeft er een bende van gemaakt en was na een lange dag klaar. John had veel meer werk, maar was in twee keer een ochtend (1 plafond en 1 muren) klaar (en het zat er netter op ook).
Hij is een absolute aanrader als je nog eens een stuker nodig hebt...!
Altijd lastig om een foto van een mooie (witte) wand te vinden, dus kom maar langs als je het wilt zien."

Marten Jan Heida

 

"John is een zeer professionele stucadoor. Hij heeft de plafonds en wanden van ons huis super glad opgeleverd. Een nette en harde werker waarmee je duidelijke afspraken kunt maken die keurig worden nagekomen. Absoluut een aanrader."

Thijs Buijs