Sausen

Sausen of sauswerk wat is dat?

Sausen, ook wel sauswerk genoemd, is het met een roller of kwast aanbrengen van verf op muren en/of plafonds. Sauswerk is dus eigenlijk gewoon traditioneel schilderwerk. Voor het sausen van de muren door de schilders worden de hoeken gekit, de muren lichtjes opgeschuurd en oneffenheden bijgewerkt. Wij sausen de muren altijd 2 maal, voor het beste resultaat.

Sausen dat plaatsvindt door onze vakkundige schilders geeft een mooie fijne structuur.

 

Wat kost sausen of sauswerk per m2?

De kosten van sausen of sauswerk zijn afhankelijk van een aantal factoren. Zo is de ondergrond bepalend voor de prijs van het sausen. Bij een goede ondergrond kan slechts 1 verflaag voldoende zijn, wij sausen de muren altijd 2 maal voor het beste resultaat.

Een andere factor die bepalend is voor de hoogte van de prijs van het sausen is of er veel verschillende muren in verschillende kleuren moeten worden gesaust. Dit vergt bijvoorbeeld meer afplakwerk.

Graag komen wij dan ook bij u langs om het werk samen met u door te spreken en de te sausen muren en plafonds te bekijken. Zo kunnen wij een offerte op maat maken voor het sauswerk, waardoor u later niet voor verrassingen komt te staan.

Bel 06 - 26 37 63 43 voor een afspraak of stuur een mail naar info@jvandervelden.nl voor een vrijblijvende offerte.

 

Sausen van muren en plafonds

Sausen van muren en plafonds wordt veel toegepast na het aanbrengen van stucwerk. Wanneer u bij ons een combinatiepakket van stucen en sauswerk afneemt, bent u uiteraard voordeliger uit dan wanneer u dit apart zou laten uitvoeren.

 

Wat is het verschil tussen sausen en verfspuiten?

Bij sausen of sauswerk wordt de verf met de traditionele roller op muren en plafonds aangebracht. Bij het verfspuiten of latexspuitwerk wordt er onder hoge druk met een verfspuit een fijne nevel regelrecht op de muren en plafonds aangebracht. Wij zijn geen voorstander van verfspuiten en bieden dan ook alleen traditioneel sausen aan. Traditioneel sauswerk levert volgens ons het beste en mooiste resultaat en wij staan voor kwaliteit. Graag adviseren wij u over beste verfwerk voor uw muren en plafonds.  Bel 06 – 26 37 63 43 voor het maken van een afspraak.

 

Keuze in verfsoorten

Tegenwoordig  is de keuze in verfsoorten erg breed. Van glimmend tot extra mat, afneembare latex voor in de keuken, krijtverf etc.  Ook hierin kunnen onze specialisten u adviseren, zodat het sauswerk volledig voldoet aan uw wensen.

Sauswerk kan uiteraard in iedere gewenste kleur worden aangebracht.

 

Sausen offerte op maat

Graag brengen we een offerte voor u uit voor het sausen van uw muren of plafonds. We komen graag bij u langs om de klus voor te bespreken, zodat we een offerte op maat voor u kunnen maken en er geen onverwachte kosten meer bij komen.

Bel 06 - 26 37 63 43 voor het maken van een afspraak voor een vrijblijvende offerte, of mail naar info@jvandervelden.nl.