Afbouw

Één aanspreekpunt voor uw afbouw werkzaamheden

Bent u op zoek naar een stukadoorsbedrijf dat naast alle stukadoors werkzaamheden ook de afwerking zoals sauswerk en schilderwerk voor u kan verzorgen? Of denkt u er aan om uw badkamer of toilet een nieuwe uitstraling te geven? Dan bent u bij ons aan het juiste adres.

Bij ons bent u ten aller tijden verzekerd van vakmanschap. Door jarenlange ervaring weten wij hoe wij uw afbouw project op een efficiënte en professionele manier kunnen uitvoeren. Bij J. van der Velden Stuc & afbouw bent u er van verzekerd dat elke afbouw project met zorg wordt uitgevoerd. 1 aanspreekpunt voor al uw afbouw werkzaamheden. Wel net zo makkelijk.

Sauswerk & schilderwerk

Sauswerk traditioneel met roller of verfspuit

NADAT UW WANDEN EN PLAFONDS GLAD ZIJN GEMAAKT MET STUCWERK KUNNEN WIJ OOK VOOR U DE AFWERKING VERZORGEN. HET SAUSWERK WORDT VAKKUNDIG MET ROLLER of verfspuit UITGEVOERD IN DE DOOR U GEWENSTE KLEUR.

Wilt u het stucen en de afwerking door ons laten verzorgen? Wij bieden een voordelig combinatiepakket met hoge korting. Vraag direct een vrijblijvende offerte aan.

De juiste vakmensen voor elk schilderwerk

OOK VOOR OVERIG SCHILDERWERK AAN KOZIJNEN, DEUREN, TRAPPEN EN PLINTEN BESCHIKKEN WIJ OVER DE JUISTE VAKMENSEN DIE UW SCHIDERWERK PROFESIONEEL EN NETJES UITVOEREN.

WANNEER U HET STUCWERK, SAUSWERK EN SCHILDERWERK IN COMBINATIE DOOR J.VAN DERVELDEN STUC & AFBOUW LAAT UITVOEREN KUNNEN WIJ EEN SCHERPE COMBINATIEPRIJS BIEDEN.

Toilet/badkamer renovatie en verbouwing

WILT U UW BADKAMER OF TOILET EEN NIEUWE UITSTRALING GEVEN? DAN HELPEN WIJ U DAAR GRAAG BIJ.  Van het sloopwerk tot het tegelwerk en van de planning tot aan het monteren van toiletaccessoires kunnen wij voor u verzorgen.  J. van der Velden stuc & afbouw zorgt ervoor dat u weer snel gebruik kunt maken van uw toilet of badkamer.

Aan de hand van uw wensen en ideeën adviseren wij u graag over de indeling, soort sanitair en tegelwerk.

BEL VOOR EEN GEHEEL VRIJBLIJVENDE OFFERTE 06 - 26 37 63 43 of stuur een e-mail naar info@jvandervelden.nl